Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólam

Rólam

Minden Kapolcson kezdődött...

Illetve, egész pontosan Vigándpetenddel kezdődött. Ugyan előtte is tervezéssel és egyedi táskák, ruhák készítésével foglalkoztam, de ekkor már a saját kis manufakturánkban.

A barátnőm hívott, “gyere dobj össze pár ruhát és lemegyünk a Művészetek Völgyébe kibérelünk egy udvart többen, gyerekjátszóházat tartunk, táncolunk, jól érezzük magunkat és közben árulunk!”
Ez így is lett. Nemes egyszerűséggel kèt sátor közt egy seprűnyélre kiraktam az első saját tervezésű ruháimat és akkor még nem is sejtettem, hogy azután ezt számos más vásár és rendezvény követi majd…
A Lehel Krisztina ruhák nagy örömömre hamar gazdára találtak és ezt követően a Kapolcsi Művészetek Völgye egy biztos pont volt a naptárban. Ahogy más kisebb-nagyobb rendezvények is. Találkozhattál velem és az alkotásaimmal például a Mesterségek Ünnepén, a Szegedi Hidi vásárban, a Visegrádi Palotajátékokon, az Országos Táncház Találkozón, vagy a karácsonyi időszakban a Vörösmarty téren...

A szabadtéri árulás óriási szerelem lett és az évek során sem tűnt el a varázs, olyan szintű szabadságot ugyanakkor kihívást jelent, ami az otthoni munkavégzés szöges ellentéte. Jól esik a műhelyben töltött napok után és imádom, hogy a régi, ismerős arcok mellett megismerkedhetek új vásárlókkal. Jó érzés látni, hogy a vidám mintás táskácskáim valóban mosolyra fakasztják az embereket, és hogy egy táska vagy hátizsák tökéletes összhangba kerül új gazdájával.

Találd meg a számodra tökéletes, egyedi darabot és ha kérdésed van vagy üzenni szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot ide kattintva!

Lehel Krisztina

Lehel Krisztina

Keresés